pondělí 6. července 2009

Co nás čeká a co nás nemine.

Dobrý den všem přátelum magicu.
V tomto článku se dozvíte, jaké novinky ze světa MTG vás do konce roku čekaí.


1.From the Vault:Exiled




Stejně jako minulý rok draci i tento rok nás čeká speciální sběratelská edice.
Tentokrát však půjde o karty z historie magicu, které byly tak silné, že musely být zakázany.
Z 15 karet bude mít 8 nový obrázek a součástí sady bude i kostka na počítání životů.
From The Vault:Exiled přistane na pultech 28.srpna ale pozor budete muset spěchat ,aby se na vás dostalo. Půjde totiž o velmi omezenou sadu.



2.Planechase


Planechase

Karty sfér v Planechase vám přinášejí novou průlomovou možnost, jak zažít na vlastní kůži sféroportaci. Skrze nový inovativní druh karet, dva a více hráčů mohou navzájem bojovat na spoustě rozdílných světů, z nichž každý bude mít unikátní efekt na hru. Tyto nové napínavé podmínky přidají do hry celý nový level chaosu, takže jediné, s čím budete moci počítat, bude nevypočitatelnost.




  • 4. září 2009 bude do prodeje vypuštěna čtveřice Planechase balíčků: Elemental Thunder, Metallic Dreams, Strike Force, a Zombie Empire.
  • Každý herní balíček bude obsahovat 10 zbrusu nových karet sfér (plane) , 60karetní balíček připravený ke hře, šestistěnnou "sférovou" kostku a složený list s pravidly a strategií Planechase.
  • Každý ze 60karetních balíčků bude obsahovat 8 rare, a bude složen z karet skrze celou historii Magicu - včetně preview karty ze Zendikaru.
  • 10 velkých karet sfér tvoří sférový balíček. Na nich najdete zbrusu nové ilustrace zpodobňující některé z exotičtějších říší Magicového multiverza.
  • Všechny karty v 60karetních balíčcích budou černookrajové a legální na turnajích. To znamená, že budou legální všude tam, kde budou legální jejich originální verze.
  • Planechase release turnaje se budou konatr 4-6. září 2009


3.Zendikar


O Zendikaru moc informací ještě není, zatím se ví, že prerelase bude 25-26.9.Vyjde o týden později.
Víme také, že zde bude nový nášup Planeswalkeru mezi ktere bude patřit Nissa Revane , Elfí Planeswalker kterého jste mohli vidět ve hře pro Xbox 360 Duels of the Planeswalkers.



4.Duel deck Garruk Vs. Liliana



A aby toho nebylo málo pro naše peněženky tak nám Wizardi dali předvánoční dárek v podobě Duel decku Garruk Vs. Liliana.
Zde nás čeká osm rare karet a šet s alternativním obrázkem včetně Garruka a Liliany



Tento Duel Deck bude na pultech od 30.řijna toho roku.

No víc toho Wizardi do konce roku nestihli a tak doufám, že tento článek vám pomůže rozhodnout, do čeho investujete své peníze.


Michal Juráš (Čast článku byla zkopírována z CMUS.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat